Thursday, November 11, 2010

UMBAI nantikan kami

assalamualaikum

alhamdulillah..mood semakin tenang....ye la hidup ni kan satu perjalanan..pasti ada suka duka....yg berlaku akan berlalu...yg berlalu x kan kembali...jadi teruskan hidup anda dengan 1001 harapan dan 1001 usaha ke arah harapan itu....

sekarang waniyummy ada kat Old Town Bangsar South..menemani seorang budak ni yg nak exam PTD sabtu ni tapi x sedar diri....hehehe..sebagai rakan yg prihatin aku temankanlah dia sambil memberi kata2 laser maut agar dia sedar diri dan terus bertindak melakukan persiapan

ingatkan hari Sabtu nak balik Johor...namun nampaknya x kesampaian..Isnin depan ade interview 2nd level di KL..so, akan pulang ke Johor selepas interview tersebut....doakan aku ye semua....baru je tadi dapat call utk interview tersebut...maka bnyk rancangan yg terpaksa ditangguhkan

mmg x sabar rasanya nak balik Johor, tambahan pula baru je dapat berita adik ke-4 aku dapat 5A UPSR 2010....alhamdulillah..tahniah nor!!

rindu teramat pada adik2 aku yg gedik2 kat umah sana...ye la aku kan kakak sulung, dieorg mmg manje n gedik kalo ngan aku..aku ni dlm kategori kakak yg cool lagi sporting la...so mmg bebudak ni agak naik tocang hehehe...jgn risau, aku pon ade cara2 nak atasi kegedikan melampau dieorg..hahaha..kate kakak...hahahah


adik2 ku tercinta
dari kiri, nor, uda,kak nik and eny
ni lah adik beradik perempuan aku..semua cute2 macam aku heheh kan?kan?kiteorg sgt rapat.yelah da pernah merasai kehilangan 2 org adik beradik cukup mengajar kami erti menghargai selagi masah ada
x sabar nak balik, cadangnya nak bawak adik2 ke UMBAI makan ikan bakar and jalan2 di Melaka Bandaraya Bersejarah.ok x?sebagai hadiah dan pemangkin semangat untuk adik2 yang lain terus berjaya!
kejayaan pada hari ini adalah pencetus untuk terus mencipta kejayaan pada masa hadapan
ok..sampai sini sahaja buat catatan....buat semua terutama diriku,
yakinlah, apabila ada kesedihan pasti ada kegembiraan, begitu juga sebaliknya..maka bersederhanalah dalam menghadapi keadaan tersebut
salam sayang penuh senyuman dari waniyummy

3 comments:

  1. tahniah untuk adik kamu...semoga dia dapat jadi dr..
    kamu nak pergi umbai dgn sapa?syke?

    ReplyDelete
  2. tahniah..yer

    adik k.zila pon dpt 5A

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...