Wednesday, April 6, 2011

housemates best!

Salam semua!
Sejak kebelakangan ni memang sangat berperasaan untuk meng upadate blog..ntah datang dari mana perasaan tu saya pun tak pasti....
tapi macam pernah saya katakan dulu....menulis di blog dengan penuh perasaan sedikit sebanyak meredakan gelodak jiwa yang kadang tak tertanggung dek jasad sendiri

iya!selesai sahaja click PUBLISH POST dapat rasakan sedikit kelapangan
biarlah orang nak kata syok sendiri pun.....memang itu pun kan?hahahaha

korang semua kenal housemates saya?kalau tak kenal tak per.....bagus pun untuk saya bercerita
housemates saya memang housemates terbaik dari ladang strawberry coklat (ada ke?)

hari ini balik kerja awal....jadi lepas solat maghrib tadi ikut mereka g KELAS TAJWID....rajin kan mereka...saya hanya ikut.....kat Masjid Putrajaya


lepas balik dari kelas tu kami pergi makan berempat
sangat best...lama rasanya tak spend masa makan sama2 dengan mereka
borak2....
housemates saya memang dari kategori wanita2 ayu solehah
oh!sangat cemburu dengan keperibadian mereka
iya...
cemburu
menjadi seperti mereka memang memerlukan kecekalan
hormat pada mereka kerana luhurnya peribadi mereka
terkadang rasa malu menjengah juga di lubuk hati
terkadang rasa cemburu amat menguasai diri



apa-apa pun aku bersyukur mereka sahabatku....menjadi sekeliling ku
yang aku harap keperibadian mereka sedikit sebanyak akan menjadi keperibadian aku
Ya!menjadi lebih baik pasti itu pilihan kita!


housemates kamu best?






3 comments:

  1. Saya tahu siapa...he.
    itu lah selalu cancel tidur umah wani. bila tanya abid ada tak malam ni? dia jawab kita pergi kelas mlm nanti, tapi datang je. lewat pun tak ape~

    ReplyDelete
  2. amy tak kenal housemate awak , kalau boleh tolong kenal2kan apa salahnya hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...