Tuesday, July 20, 2010

iklan nuffang dah mula keluar...yeah!!!


"bak pungguk rindukan bulan",
"bak menanti ayam bertelur",
"bak menanti pisang berbuah dua kali"


itulah baris2 pujangga yg boleh aku katakan bg menuggu iklan nuffnang ni kluar dr blog aku..huhu..akhirnye malam ni ia muncul jua..wuhuuuu...~~~


klik2 la..kesudian anda amat2 la sy hargai..:p



banner ni pun u all boleh klik juga k..jgn takut..xde hantu kluar nye...:p


n inilah hasil utk beberapa hari meletakkan iklan nuffnang di blog waniyummy..
okla kan??(cuba utk positifkan diri..:p)
walaupun xthu sgt pasal nuffnang ni..tapi cuba fahami dari hari ke hari...
semoga bloggerr2 di luar sana dapat memberi tunjuk ajar kepada sy yg amatur ini k..



nak kumpul duit buat beli HONDA civic type R boleh ke??wink2***



3 comments:

  1. ni nak bantu ni sebab dah lama letak iklan nuff =)
    cayelah iklan di blog xkan mampu beli kete tu
    hehe

    blog ni, yg pentg cari kepuasan dalam menulis, sampaikan ilmu dan jangan sesekali kejar duit. ku pernah berblog kejar duit, reader ramai lari =)

    ReplyDelete
  2. betul joe..berblog seikhlas hati k..

    ReplyDelete
  3. huhu...pastu camne nnak pakai civic type R ni...hahhaha....
    tq2 joe...tu la tulis blog ni ade kepuasan tersendiri...
    sukur, i noe...mesti ikhlas mcm u..heheh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...